Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

7 Mart 2010 Pazar

Facebook Sohbet'te Gold Üyelik Dolandırıcılığı

Facebook´ta Gold Hesap diye birşeyin olmadığı açıklandı


---------------------------------------------------------------------------


Trend Micro Kıdemli Güvenlik Danışmanı Rik Ferguson, Facebook Gold Hesabı diye bir şey olmadığını ancak, internet sahtekarlarının böyle bir şeyin olduğuna inandırabileceğini kaydetti.

CounterMeasures isimli blogda, internet kullanıcılarını internet sahtekarlarına karşı uyaran Ferguson, şunları kaydetti:

''
Gold Üyelik Oltası birkaç yıldır aramızda geziniyor, Bedavayken yükseltim yapın gibi adlar taşıyan, reklamdan arındırılmış alan, zengin işlevsellik gibi birçok vaatte bulunan Facebook sayfaları oluşturuldu.

Facebook Gold Hesabı diye bir şey yok ama internet sahtekarları sizi böyle bir şeyin olduğuna inandırabilir. Bu türde oltalardan kaçınmak için arkadaşlarınıza ya da adres defterinizdeki kişilere herhangi bir şeyi iletmeden önce, araştırın. Online bir anketin sonuçlarını almak için kesinlikle telefOn Numaranızı vermeyin; eğer size sonuçları web sitesinde gösteremiyorlarsa, görmeye değecek bir şey yoktur.

Facebook'un kendisinden duymadınızsa, hiçbir Facebook işlev eklemesi/çıkarması/ödemesi masalına inanmayın. Suçlular hiç şüphesiz Facebook'un popülaritesinin farkındadır ve bunu kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmak isterler.''

Facebook SoHBeT

1 yorum:

harika bir sohbet bu sohbet i yayınlayan arkadaşa çok teşekkür ederim
ben chatetmek icin bu siteye hep giriyorum . sohbetetmek için sizde bu sohbet etme adresini ziyaret edebilirsiniz .

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...