Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

8 Haziran 2010 Salı

Farmville Facebook Game Tactics Öneriler

FarmVille Yenilikleri
Hey Çiftçiler!

-->Çiçeklerin hediye edilebildiğini duyurduğumuz için şu an çok mutluyuz!

-->Bu özellik şu anda yalnızca rasgele seçilen bir grup kullanıcıda mevcuttur.

-->Çiçekleri hasat ederken, avatarların üstünde küçük metinler gösterilecek ve, “Mükemmel demet” için bir şansınız olduğu bu metinde gösterilecek.

-->Eğer Kişisel bahçeniz yoksa; ilk buketinizde yukarıda pop up alanına izin vermelisiniz. Tıpkı yalnız hayvanlarda olduğu gibi, arkadaşlarınızdan biri tıklayarak buketinizi alabilir ve sergileyebilir.

-->Eğer Kişisel bahçeniz varsa bu harika buketleri içine koyup sergileyebilirsiniz. Kişisel bahçe almak için 30,000 coin yada 30 tarla parası ve 10 komşuya ihtiyacınız vardır.

-->Kişisel Bahçe 30 Mükemmel demet alabilir. Mükemmel demetleri paylaşmak için, Kişisel bahçeyi aç’ı tıklamanız yeterlidir.

-->Bir kez açtıktan sonra, mükemmel demetleri paylaşmak istediğiniz çiçek sayısını seçin (en fazla 5 Çiçek) seçebilirsiniz. Pop-up, duvarınızda görünmesi için izin isteyecektir. Paylaşmak istediğiniz buket sayısına göre,arkadaşlarınız buketlerinizi besleyebilir ve kendi tarlalarında dekoratif olarak kullanabilirler.
Kişisel bahçe haricinde buketlerinizi kullanabilir ve mükemmel dekorasyonl
ar yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...