Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

24 Eylül 2010 Cuma

Turkcell iPhone4 ve Vodafone AyFon Fiyat Listesi

Dün akşam saatlerinde ulaşan Electro World ve Best Buy‘ın iPhone 4 satış haberinin ardından, Turkcell ve Vodafone için de fiyat bilgileri geldi.

Vodafone iPhone 4′ü 18 ve 24 aylık paketlerle satarken, kontratsız iPhone 4 satışı yapmayacak. Turkcell ise 24 aylık 4 farklı paketin yanısıra peşin fiyatlar ile de kontatsız iPhone 4 satışı da yapacak. Turkcell, kontratsız 16 GB iPhone 4′leri 1600 TL satarken, 32 GB iPhone 4′ler 1889 TL satıyor. iPhone konusunda daha önce de sessiz kalan Avea’nın ise iPhone 4 satışı da yapmayacağı yönünde duyumlar aldık.

iPhone 4′ün mobil internet bağlantısı olmadan kullanılmayacağını düşünürsek, konuşma süreleri ile paket abonelikleri tercih edilebilir. Ancak operatör farklılıkları ve varolan abonelikler, tercihlerin kontratsız modellere kaymasına neden olabilir. iPhone 4 fiyatlarını açıklayan Best Buy ve Electro World bu nedenle operatörleri zorlayan seçenekler olacaktır.

En son yaptığımız iPhone 4 almayı düşünüyor musunuz? anketimize 256 kişi Evet yanıtı verirken 100 kişi de Hayır cevabını vermişti. Son duruma göre yeni bir anket hazırladık. Aşağıda görebilirsiniz cevaplarınızı merakla bekliyoruz :)
Güncelleme: Vodafone’un kontratsız teklifini: 16 GB 1650 TL, 32 GB 1950 TL olarak öğrendik.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...