Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

20 Mayıs 2011 Cuma

EnModa.com | Dogus Grubu e-Ticaret Platformu

Doğuş Grubu’nun e-ticarete giriş yapacağı sektörde aylardır konuşuluyor ancak konuyla ilgili detayları kimse net olarak bilmiyordu. Merakları biraz dindirmek için hızlıca şirketin yeni girişiminin isminin EnModa.com olacağını paylaşalım.


Her ne kadar eStore‘un kurucusu İzi Adato’nun Doğuş Yayın Grubu’nun binasında EnModa için aylardır çalıştığını bilsek de, EnModa.com için kurulan şirkette kendisinin adına rastlamadık. Ancak halen EnModa.com için aktif olarak çalışmalarının sürdüğünü hatta girişimle yurtdışı seyahatlere bile katıldığını biliyoruz. Bu durumda e-ticaretin tecrübeli girişimcisi İzi Adato’nun gizli ortak olarak projede bulunduğunu söylemek sanıyorum ki yanlış olmaz.


Şirket detaylarına gelecek olursak, EnModa.com için Doğuş E Alışveriş ve Ticaret A.Ş. isimli yeni bir şirket kurulmuş ve bu şirketin neredeyse %100′üne yakın sahibi Doğuş Yayın Grubu A.Ş. olarak kayıtlara geçirilmiş.
EnModa ve NModa olmak üzere iki farklı marka tescili yapılan şirketin, şu anda gördüğümüz kadarıyla kullanacağı marka ise EnModa olacak. “Stil tesadüf değil, seçimdir” sloganı da duyduğumuz ve araştırdığımız kadarıyla girişimin mottosu olacak.


Henüz sadece bir duyum olarak bize ulaşan bir diğer konu da Ece Sükan’ın EnModa.com projesinde danışman olarak aktif görev alacağı yönünde. NTV ile yakın bağları olan Ece Sükan’ın yine Doğuş Yayın Grubu’na ait Vogue dergisinde de görevi bulunuyor. Eğer duyumlarımız doğruysa EnModa.com’un mottosuyla, Ece Sükan’ın varlığının fazlasıyla örtüşeceğini söyleyebilirim.


Uzun lafın kısası, oldukça zor bir pazara giriş yapan EnModa’nın rekabet şartlarında nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte göreceğiz. Reklam ve pazarlama tarafında önemli bütçeler kullanması gerekeceğini düşündüğüm servisin, NTV, NTVMSNBC ve tabi ki Vogue’un gücünü fazlasıyla kullancağını tahmin edebiliyorum.


Detaylı bilgiler alacak olursak mutlaka güncellemeler yapacağız.

3 yorum:

bu temayı nerden alabilirim.
yardımcı olur musunuz lütfen

Sevgili Ak Blog Kardeşim. Bu Temayı Özel Olarak Kendim Tasarladım. Daha doğrusu hazır tema üzerinde bir çok özelliğini değiştirerek bu hale getirdim. Yazarak bunu nasıl yaptığımı anlatamam. Ama özel olarak ana yardımcı olabilirim. Hemen sağ üst köeşedeki "Biz Buradayız Ya Sen? Sohbet Girişine" tıklayarak benim bulunduğum sohbet odasına bağlanıp bana ulaşabilirsin. Sohbet odasında Alicansun007 Burdamı diye sorduğunda oradaki arkadaşlar sana gerekli yönlendirmeyi yapacaklardır. Görüşürüz Sevgili Kardeşim.

temanızı çok begendim süpeerrrrrrrrr

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...