Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

22 Eylül 2011 Perşembe

Facebookta Tanıştı Tren Rayında Şey Yaptıktan Sonra Geberdi

Tren raylarında fantazinin cezası kesildi
22.09.2011 - 09:01


--------------------------------------------------------------------------------


Facebook´ta tanıştığı genç kızla yaşadıkları cinsel fantezi korkunç bir felaketle sonuçlandı...

Facebook'ta tanıştığı A.Ü'nün tren raylarında cinsel ilişkiye girdikten sonra banliyö treni altında kalması ile ilgili yargılanan RK hakkında savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi.


İstanbul'da A.Ü ile R.K sasyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştı. Arkadaş olan ikili 8 Haziran günü buluşmaya karar verdi. Zeytinburnu'nda buluşan çift kısa süre raylarda yürüdükten sonra sakin bir yer bulduklarında cinsel ilişkiye girdi.


Yeniden rayların üzerinde Aksaray yönüne doğru yürümeye başladıklarında ise hızla gelen banliyö treni genç kıza çarptı. 15 metre ileri fırlayan A.Ü kanlar içinde yere yığıldı. R.K hemen ambulans çağırdıo geldikten sonra da paniğe kapılarak kaçtı.


Hastaneye kaldırılan A.Ü ise 2 gün sonra hayatını kaybetti. Araştırma başlatan polis R.K'yi gözaltına aldı.


Genç adam ifadesinde A. Ü ile rızasıyla ilişkiye girdik. Toparlanıp yürüdüğümüz sırada tren geldiğini gördüm ve önümde yürüyen A.Ü'nün çekilmesi için bağırdım. Ancak tren ona çarptı ve fırlattı. Ambulans gelince de olay yerinden ayrıldım. Kimseyi öldüredim tecavüz etmedim' dedi.


Olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı hazırladığı iddianamede 'hernekadar şüpheli suçlamaları kabul etmesede gerek mağdurenin hayatını kaybetmesi nedeniyle ifadesi alınamadığından gerekse annesinin şikayetçi olmasındı


KAMYONA GİREN ARI ÖLÜM GETİRİYORDU


Düzce'de seyir halindeki bir kamyon, sürücü kabinine giren arının şoförün dikkatini dağıtması sonucu kontrolden çıkarak devrildi


Dursun Ali Sarı (28) yönetimindeki tavuk yemi yüklü kamyonun sürücü kabinine, Düzce-Akçakoca karayolunun Şifalısu mevkiinde bir arı girdi. Camdan içeriye giren arı nedeniyle panikleyen Sarı, bu sırada direksiyonun kontrolünü kaybetti. Kamyonun kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu sürücü Dursun Ali Sarı ile yanında bulunan Turgay Der (22) yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.


Kaynak: ekonorm

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...