Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

7 Şubat 2010 Pazar

Facebook'ta Sevgili Derdi

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı´nın lise ikinci sınıfa giden kızı 16 yaşındaki Sinem Hınıslıoğlu ortadan kayboldu.


--------------------------------------------------------------------------------



Sinem’in, Facebook’ta tanıştığı Balıkesirli bir gencin yanına gittiği ileri sürülürken, babası kaçırıldığını söyledi. Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, dün polise başvurarak akşam üzeri köpeğini gezdirmeye çıkan kızı Sinem’in kaybolduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

Başkan Hınıslıoğlu, kızı Sinem’in kaçırıldığını söylerken, hem polis hem de aile onu gidebileceği yerlerde aramaya başladı. Polis bir yandan aramayı sürdürürken bir yandan da Sinem’in arkadaşlarının ifadelerine başvurdu. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde ifadesi alınan arkadaşlarından biri Sinem’in sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Balıkesirli bir gençle tanıştığını ve onun yanına gittiğini söyledi. Bu ifade üzerine Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçilirken, genç kızın yakınları da Balıkesir’e gitti.

Kayıp bebek aranıyor

Öte yandan Bitlis’in TATVan ilçesinde pazartesi günü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nden, Hülya Ulus’un dünyaya getirdiği Yakup Eray adı verilen erkek bebeği kaçırdıkları belirlenen biri kadın iki kişinin robot resimleri çizildi. Polis tanıkların ifadeleri doğrultusunda bebeği kaçırdığı düşünülen bir kadın ve bir erkeğin robot resimlerini çizerek Bitlis ve ilçelerinin yanı sıra tüm illerin emniyet müdürlüklerine ve jandarma komutanlıklarına yolladı.

Polis, ilçede halkın yoğun olarak bulunduğu bölgeler ve toplu taşıma araçlarına da resimleri astı. Baba İrfan Ulus, “Robot resim benziyor. Bunu yapanlar vicdansızdır. Bebeğimize en kısa zamanda ulaşmayı


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...