Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

6 Ağustos 2010 Cuma

Twitter Facebook'un Pabucunu Dama Attı

Twitter Facebook ile Yarışıyor

Twitter Facebook Social Online Dating Arkadaşlık Paylaşım ve Sohbet Sitesini Sollicak Gibi Görünüyor.
100 milyonu aşan kullancısıyla Twitter, son derece popüler bir sosyal iletişim ağı olma yolunda hızla ilerliyor. Kullanıcı sayısının günden güne artmasıyla beraber, sosyal iletişim ağına yeni özellikler de ekleniyor.


Artık Twitter'da, Facebook'un "Tanıyabileceğiniz insanlar" seçeneğine oldukça benzeyen bir seçenek olan "sizin için öneriler" bulunacak. Bu sayede takip ettiğiniz ya da ilgilendiğiniz konularla ilgilenen kişileri daha rahat bir şekilde bulabileceksiniz.


Bu özellik sayesinde aynı kişileri takip ettiğiniz kullanıcıları da daha rahat görebileceksiniz. Tabii ki istendiği zaman kapatılabilen bu özellik, devre dışı bırakıldığında yeni öneriler kullanıcıya ulaşmıyor.

Facebook Blog Sitesinin Yorumu:
Facebook Eski Popüleriterliğini Günden Güne Kaybediyor. Çünkü Facebook'ta Gizlilik Diye bişi yok Malesef. Özel Denen Bişi yok ne var ne yok ortada... Bu konuda Twitter Bence Hızlıca Gelişme Yolunda epey yol kat ederek Facebook'u Sollicak Gibi Görünüyor

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...