Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

4 Kasım 2010 Perşembe

Nokia N8 Telefon Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Nokia, tarihinde en çok ön sipariş alan cep telefonu" N8´i tanıttı.

------------------------------------------------------------------------


Dünyanın önde gelen cep telefonu üreticilerinden Nokia, Türkiye’de geçtiğimiz günlerde satışa sunulan N8 model cep telefonunun tanıtımı için Four Seasons Bosphorus Hotel’de gazetecilerle bir araya geldi. “Nokia tarihinde en çok ön sipariş alan cep telefonu” olma özelliğine de sahip olan Nokia N8, diğer Nokia telefonlardan farklı olarak getirdiği yeni teknolojilerle dikkat çekiyor.

NOKIA N8'DEN FOTOĞRAFLAR

Nokia Türkiye Genel Müdürü Conor Pierce, N8 ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “N8 ve yeni Symbian işletim sistemi ile birlikte, popüler akıllı telefon platformu üzerinde alışılmış, daha hızlı ve daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunuyoruz. Tüketicilerden Nokia tarihindeki en yüksek ön siparişi alan Nokia N8’i Türkiye’de kullanıcılarla buluşturmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

12 MP KAMERA VE 16 GB DAHİLİ HAFIZA

Şimdi isterseniz Nokia N8’in donanımsal özelliklerine bakalım: Öncelikle 12 megapiksel dahili kamerası olan ve Carl Zeiss lensini kullanan N8, Xenon flaşı ile de karanlık ortamlarda yüksek kalitede fotoğraf çekimine izin veriyor. HD kalitesinde de video çekebilen N8’de video, fotoğraf ve uygulamaları saklamak için kullanıcılara 16 GB dahili hafıza sunuyor. Cihaz açıkken de entegre edilebilen MicroSD yuvası sayesinde telefonun hafızası 32 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 3.5 inç’lik AMOLED ekrana sahip olan ve Symbian işletim sistemi alt yapısını kullanan N8, Ovi uygulamalarını da cebinize getiriyor. Ovi Store’da bulunan birçok uygulamaya erişim imkanı veren N8, örneğin Hürriyet uygulamasıyla haberleri sıcağı sıcağına kullanıcıların cebine taşırken, popüler araba yarışı oyunu Need for Speed Shift’in tam sürümünü de sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor.

N8’İ TELEVİZYONLARA BAĞLAMAK DA MÜMKÜN

Aslında N8’de oyun keyfine ayrıca değinmek gerekiyor; zira telefonda bulunan HDMI yuvası sayesinde N8, HDMI yuvasına sahip ekranlara bağlanabiliyor ve telefon üzerinden aktarılan videolar ekranlara yansıtılabiliyor. Benzer şekilde N8’de bir oyunu çalıştırdığınızda, bu oyunu yine HDMI kablosunu kullanarak büyük bir ekrana bağlayabiliyor ve telefonunuzu tıpkı “oyun konsolu gibi” kullanabiliyorsunuz.

Facebook, YouTube, Twitter gibi platformlar kolayca bağlanan ve 4 farklı renkte kullanıcılara sunulan N8, diğer Nokia akıllı telefonlarına paralel şekilde 70’i aşkın ülkede Ovi Harita yaya ve sürücü navigasyonuyla birlikte geliyor.

NOKIA N8 İLE İLK DENEYİM

Toplantı öncesinde Nokia N8’i elime alıp kurcalama şansım oldu. Önce Need for Speed Shift isimli araba yarışı oyununu telefon üzerinden oynadım. N8’i büyük bir ekrana bağlayıp N8’i joystick gibi kullanmak da ilginç bir deneyimdi. Ayrıca dokunmatik telefonların en büyük problemlerinden biri olan “yavaşlık” sorununu bu telefonda görmediğimi söylemeliyim. Gerçi N8’lerden birinde “Uygulamalar” sekmesine girmek istediğimde telefonun durduk yere kapanıp açılmasına da açıkçası bir anlam veremedim. Aynı sorun aynı telefonda iki kez başıma geldiğinden bunu yazma gereği hissettim. Ancak bu problemin deneme amaçlı gazetecilere sunulan söz konusu telefona özel bir durum olduğunu düşünüyorum.

Hürriyet

NOKİA N8'DEN FOTOĞRAFLAR..
Diğer sayfalarda..






7 yorum:

Nokia N8 Modelini Kullanan Arkdaşlar. Telefonun artıları ve eksilerini yazarmısınız. Nokia N8 ÖZELLİKLEERİ NELERDİR. BATARYASI KAÇ GÜN GİDİYOR, TAVSİYE EDİYORMUSUNUZ, NE GİBİ İYİ YÖNLERİ VAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOOK SEVİNİRİM

Nokia N8 Harbiden Güzel Telefonmuş Ama Özellik Ne Kadar Artarsa Sanırım O Kadarda Sağlamlık Kalitesi Düşecektir

Nokia N8 Güzel Şık zarif ince hatlarıyla göz kamaştırıyor gerçekten. ama bana sorarsanız. özellik ne kadar artarsa bataryanın kullanım sureside o kadar azdır büyük bi ihtimal ve özellik artıkça sağlamlıktan kolay kullanılmdanda düşüyor... diye düşünüyorum :)

Eğer bir iş adamıysanız. sürekli telefonda konuşup işlerinizi o şekil hal ediyorsanız. özellikten kaçının pratik sağlam alo diyebileceğiniz bir telefon en ideali olacaktır sizin için.

ama yok öğrenciyseniz çevrenizdekilere hava atmak için birebir harbi bi telefon diyebilirim :D

Karizmatik bir telefon diyorsanız tek kelimeyle METALİK L700 O BİÇİM FİYAKA DERİMMMMMM XD

gerçekten çok guzel bir telefon sarjıda iyi gidiyor bence kullanıma bağlı birazda :) ama tek sorunum face giremiyorum nedenını anlamadım bellek dolu dıyor daha bağlanmadan bosaltıyorum ama aynı sorun nedir sizce ? :(

ben kullanıyorum .norvecdn aldım kendım turkceye cevırdım. Sadece uygulara gırnce kapanıyor oda bazı ovıden ındırdıgınız programlara baglı.baska bır problem yok.cok sevdım sarjıda 5 gun gıdıor

Tek kelimeyler mükemmel bir siteniz var, ayrıca paylaşımlar içinde teşekkür ederim. Grand Ofis

olarak kaliteli hizmet sunmaktayız.

ACİL YARDIM.
N8 NOKIA Finlandiya
wlan nereden giriliyor ?
Dokumatiği çok yavaş nereden ayarlıyoruz ?
bilen varmıdır ?

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...