Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

10 Temmuz 2010 Cumartesi

Gecelegin Konsept Tasarımları

Geleceğe yön veren tasarımlar

Konsept tasarım ürünler, alıştığımız ürün tasarımlarından çok farklı olmalarıyla dikkat çekiyorlar. Alışkanlıkları değiştirecek, algılarınızı yenileyecek yeni tasarımlar...



Yakın geleceğimizi değiştirecek ürün tasarımlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu tasarımların bazıları günümüz için çok uçuk gözükse de, bugün kullandığımız cihazların da bundan 50 yıl önce uçuk gözüktüğünü unutmamak lazım.



Eskiden uçuk gelen tasarımlar artık hayatımızın bir parçası

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net yakın geleceğimize yön verecek olan tasarımları biraraya getirdi...

Geleceğin buzdolabı



İşte karşınızda geleceğin buzdolabı. Özel bir biyopolimer jelin içerisine yerleştirilen besinler, nanometre boyutlarındaki bio-robotlar tarafından sarılıyor. Her bir besin için ayrı bir cep oluşturulup, her şey ayrı ayrı soğutuluyor. Kapak olmayan tasarımda bir yiyeceği almak için elinizi jelin içerisine sokmanız yeterli.

Katlanabilir hoparlör



Hoparlörlerin çok yer kapladığını düşünüyorsanız, neden onları katlamıyorsunuz? Cep telefonunuzdan ya da benzer bir taşınabilir cihazdan dışarıya ses vermek istiyorsanız, hoparlörünüzü katlayıp cebinize koyup, daha sonra ihtiyacınız olduğunda açabilirsiniz.

Sosyal ağlar için gamepad



Bilgisayarı sadece eğlence amaçlı kullananlardansanız ve sosyal ağ sitelerine sıkça giriyorsanız bu tasarım hoşunuza gidebilir. Bir daire ve kontrol kısımlarından oluşan tasarımın ortasında yer alan dört bölüm Facebook, YouTube, iTunes ve bilgisayarınızdaki webcam için ayrılmış. Kontrol kısımlarını uygun yere çevirdiğiniz zaman bu siteleri ve uygulamaları analog kol ve tuşlar ile kullanabiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...