Sorunsuz Bağlantı için www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com sitesinden giriş yapınız.

12 Temmuz 2010 Pazartesi

iPhone Welcome to MSN

iPhone´dan MSN´e girin


--------------------------------------------------------------------------------

iPhone için yeni
Windows Live Messenger sonunda ortaya çıktı. İşte uygulamayla ilgili detaylı bilgiler.


--------------------------------------------------------------------------------


Bugüne kadar iPhone'da çeşitli MSN istemcileri kullandık. Birçoğu ücretli olan bu yazılımlar bazen beklentilerimizi büyük oranda karşılarken, bazen de hayal kırıklığı olmaktan öteye gidemedi. AppStore'da yer alan onlarca msn istemcisinin içersinde artık sınırları kalın çizgiler ile çizilmiş bir mobil uygulama mevcut. Sonunda Windows Live Messenger resmi olarak iPhone'da!



Teknoloji sitesi
ShiftDelete.Net'in haberine göre, iPhone ve iPod Touch kullanıcıları için hazırlanan ve ücretsiz olarak sunulan resmi Windows Live Messenger istemcisi, bilgisayarda Windows Live hesabınızı kullanarak yapabildiğiniz her işlemi iPhone'unuzda yapabilmeyi vaat ediyor. Uygulamanın işlevleri Footer Bar üzerine yerleşen ve Chat, Social, Photos ve Hotmail olarak adlandırılan dört farklı sekme ile yönetilebiliyor.

Chat



Hesabınızda ekli olan Yahoo! ve Windows Live Messenger kişileri ile ile yazılı olarak iletişim kurabiliyorsunuz. Ayrıca sık konuştuğunuz kişilerden bir ileti aldığınızda uygulama kapalı bile olsa IM uyarıları adı altında bilgilendirmeler alıyorsunuz.

Social



Sosyal ağlar ile etkileşimli bir şekilde çalışan yazılım, Social sekmesi altından anlık durum güncellemelerini tek bir ekrandan alabilmenizi sağlıyor.
Facebook, Flickr, MySpace gibi birçok sosyal platform ile uyum içinde çalışan yeni Windows Live Messenger sayesinde örneğin bir arkadaşınızın Youtube'da en son ne paylaştığını görebilme olanağı tanıyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Yazmadan Önce Aşağıdan Yorum Kurallarını Okumanızı Tavsiye Ederiz. Kurallara Uymayan Yorumlar Yayınlanmicaktır... Saygılar

-Yorum Kuralları-
1-Yorumlarınız Konuyla Alakalı Olsun
2-Kötü İçerikli,Küfür,Ahlak Dışı veya Size Yakışmayan Kelimeler Kullanmayınız
3-Yazım Kurallarına Uygun Okunaklı ve Açıklayıcı Yorumlar Yazmanızı Umuyoruz
4-Sitemizde Yazılan Yorumlardan Site Yöneticilerimiz ve Sitemiz Kesinlikle Sorumluluk Altında Değildir... Yorumların Tamamı Yorumu Yazan Kişilerce Yayınlandığı için Mesuliyet Kabul Edilmemektedir.
5-Yorum Yazmanız İçin Google veya Blogspot Hesabınızın Olmasından Bahsediliyor... Şayet Hesabınız Kaydınız Yoksa Eğer Aşağıdan ADSIZ seçeneğini Seçerekte Yorumunuzu Anonim Olarakta Yazabilirsiniz.
6-Yorumunuzu Adsız Seçeneğini Seçerek Yazıp Gönderecekseniz Eğer Yorumun Sonuna Kendinizi Tanıtıcı Notlarda Bırakabilirsiniz Ad,Soyad Şehir,Yaş Öğrenim Durumu vb.
7-Surç-u Lisan Ettiysek Af Ola Sitemizde Sizi Ağırladığımız İçin Çok Büyük Bir Kıvanç ve Mutluluk Duymaktayız... Teşekkürler Grup Sohbet Ekibi...